Tomáš Kopecký, CEO & Owner, FranklinCovey Czech and Slovak Republic vás zve na konferenci Bez bolesti není růstu, která se koná 20. dubna 2023 v Praze

Zvu vás na inspirativní konferenci FranklinCovey, kterou pořádáme ve spolupráci se společností Leadership Synergy Community s názvem Bez bolesti není růstu.

Čekají vás velmi zajímaví hosté, kteří budou hovořit o principech udržitelného růstu i zániku civilizací, společenství i firem. Budeme se věnovat roli lídrů jako elit svých společenství, firemní kultuře a tématu adaptability. Klíčovým spíkrem konference bude prof. Miroslav Barta, egyptolog a archeolog.

Přehrát zvukový záznam videa

Podívejme se společně na principy leadershipu a udržitelného růstu, a to z perspektivy zkoumání dávných civilizací, skutečných příběhů velkých i středních firem i z pohledu vrcholového sportu.

Klíčovým řečníkem konference bude egyptolog a archeolog, profesor Miroslav Bárta. Dále vystoupí Hlavní ekonom České spořitelny David Navrátil, který si posvítí na prosperitu české společnosti. O transformaci organizace a agilm řízení v Komerční bance bude hovořit ředitelka KB Jitka Haubová.

Více informací a registraci najdete na Konference - Bez bolesti není růstu

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.